Spring til indhold

Velkommen til forløbet

Tillykke med graviditeten. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Odense Kommunes forløb for førstegangs-forældre.

Forløbet består af 10 mødegange, der alle bliver afholdt tirsdag, onsdag eller torsdag (mødegang 2 foregår dog altid på en mandag) i tidsrummet 16:00-18:00 i det sundhedshus, hvor man som gravid også går til jordemoder og besøger sundhedsplejersken efter fødslen.

Du finder sundhedshusene her:
Sundhedshus Vest: Slotsgade 5, 5000 Odense C.
Sundhedshus Syd: Olfert Fischers Vej 15, 5220 Odense SØ.
Sundhedshus Nord: Vollsmose Allé 14, 5240 Odense NØ.

 

Hvilket lokale mødet foregår i oplyses ved ankomsten til sundhedshuset. Da der ofte er flere hold samme dag, bedes I notere jer, hvilket hold-nummer I er tilknyttet. Der vil være kaffe, te og vand til møderne.

 

I det tilfælde I får behov for at melde afbud til en mødegang bedes I kontakte den ansvarlige sundhedsplejerske for holdet. Hendes navn og kontaktdetaljer finder I sammen med oversigten over mødedatoerne.

  

Sund Start Sammen-gruppen fungerer også som jeres mødre-/fædregruppe efter fødslen.

 

Her finder I en oversigt over de emner og fagpersoner, I vil møde i Sund Start Sammen.

 

Har du spørgsmål til forløbet bedes du henvende dig til administrationen på sundstartsammen@odense.dk.

Ved adresseændring eller nyt af mobilnummer:

Hvis I er flyttet for nylig eller har planlagt flytning inden længe, hører vi gerne fra jer snarest muligt for på den måde at sikre, at I bliver tilknyttet et hold i det sundhedshus, I tilhører.

 

Såfremt der kommer ændringer i forhold til møderne vil dette blive kommunikeret via SMS, så husk at give besked til sundhedsplejersken, såfremt I får nyt telefonnummer.  

 

Er du tilmeldt og har ikke hørt noget fra os eller ønsker du at blive tilmeldt?

Når man er blevet tilknyttet et Sund Start Sammen-hold sender vi en sms til den kommende mor med nærmere information om forløbet. Vi sender denne sms omkring 4-6 uger før første mødegang. Mener du, at du burde have modtaget en sms fra os nu omkring hvilket hold du er tilknyttet bedes du kontakte os på sundstartsammen@odense.dk

Ønsker du at blive tilmeldt et forløb, kan du se mere information om hvordan man bliver tilmeldt her.